Camping telt: Vælg et praktisk og regntæt et

Ingen camping uden telt (foto eventyrsport.dk)

Ingen camping uden telt (foto eventyrsport.dk)

Skal I tilbringe sommeren på en af de danske øer? Med et telt i bagagerummet står alle muligheder åbne, og for mange danskere er denne finhed ved camping livet netop det, der gør det til en populær måde at holde ferie på. Man kan simpelthen køre derhen, man har lyst til og overnatte på en campingplads. Nogle gange skal man måske bestille plads i forvejen, hvis det er højsæson, men andre gange kan man bare slå et smut forbi, når man har lyst. På den måde er der faktisk også mulighed for at komme lidt rundt i det danske land og se lidt forskelligt.

Måske slår man en smut forbi Bornholm og kigger på Hammershus eller får en krølle-bølle is, eller en tur til Læsø og syde salt, og måske ender man på anholdt til en omgang grill mad. Alle muligheder står åbne, og det er bare om at få pakket teltet og komme af sted på ferie med hele familien.

Vælg et praktisk camping telt, der er vandtæt

Det eneste, det sådan set kræver, er, at du har et godt telt. Det skal gerne være 100 % vandtæt, da den danske sommer også sagtens kan byde på regnvejr og blæst i store mængder. Og det er godt at være forberedt på det værste. Desuden skal teltet gerne være praktisk nemt at sætte op men også nemt at slå ned igen, for hvis I gerne vil tilbringe nætterne forskelige steder, ja så går det ikke at skulle bruge flere timer på at sætte det op og tage det ned igen, det kan man kun blive træt af. Vælg et telt, der er stort nok, så I har masser af plads også og kan have alle jeres ting.

Find et camping telt her

Mere om telt til camping her

Share

One thought on “Camping telt: Vælg et praktisk og regntæt et

  1. Pingback: Med letvægtstelte undgår du tung baggage og rygskader

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy