Damejakker – Din jakke skal kunne passe til hele garderoben

Tænk dig grundigt om og spar penge (foto gundtoft.dk)

Tænk dig grundigt om og spar penge (foto gundtoft.dk)

En ny sæson står for døren, og du skal have dig en ny damejakke? Eller skal du? Det vigtigste ved din jakke er, at du har det godt i den og at den passer nogenlunde til hele din garderobe, så sæt på sæt ikke afholder sig fra at få den brugt.

Jakker er ikke det, man køber stort ind af. Måske har man et par stykker, og så er det det. For hvem har da råd til at købe jakker til alt? Derfor er det vigtigt, når du kigger på ny jakke, at du finder en jakke, du synes er pæn, og som kan gå godt til dine forskellige sæt tøj.

Det er nemlig med at huske på, at uanset hvor smart du er indenunder jakken, så vil det på et tidspunkt blive koldt, og du vil blive nødt til at lukke jakken til for at holde varmen. Det gemmer din stil væk, hvis du ikke tænker mode og stil med ind i dit overtøj.

Når du er på shoppetur er jakken også ofte det eneste statement, man ser. Derfor betyder jakken meget og skal tænkes med ind i dig. Du bliver genkendt på jakken, og den er altid med dig. Derfor skal den selvfølgelig også passe til dig – og ikke kun til din garderobe.

Pas på med ekstreme damejakker

Står du overfor at skulle have ny jakke, skal du derfor tage dette med i dine overvejelser. Måske tiltrækkes dine øjne af en knaldgul sommerjakke, men er dette en jakke, du kan se dig selv i, i længere tid. Spørg dig selv, om det er en døgnflue, som kommer til at se din verden fra gaderobeskabet sammen med zebradragten og pelsvesten?

Det betyder ikke, at du altid skal vælge den sikre og kedelige. Der må gerne være spræl på. Du skal bare få jakken brugt. Ellers er det ærgerligt.

Se et udvalg af damejakker her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy