Find den rigtige dame regnjakke til dette efterår

Husk at få købt en rigtig lækker regnjakke inden det er for sent (foto eventyrsport.dk)

Husk at få købt en rigtig lækker regnjakke inden det er for sent (foto eventyrsport.dk)

Det er efterår, og det betyder masser af regn, blæst og gråvejrsdage. Cykelturen på vej til jobbet bliver lidt ekstra besværlig med modvind og vand, og mørket gør også, at de fleste af os bliver lidt mere sløve og tager bussen på job. Men for at blive rigtig klar til efteråret skal du i hvert fald have en god regnjakke, ligegyldig om du tager bussen på jobbet eller skal ud på cyklen. Her får du lidt inspiration til den helt rigtige dame regnjakke.

Dameregnjakker skal være praktiske og pæne

En regnjakke skal selvfølgelig først og fremmest være praktisk. Den skal kunne holde regnen ude, når man er udendørs. Derfor skal den være af god kvalitet og holde 100 % tæt. Nogle regnjakker har svagheder ved lynlåsen eller ved ærmerne, og det skal man lige tjekke, inden man køber den. Men udover at være praktisk, vil mange kvinder også gerne have, at deres regnjakke er lidt pæn og passer til deres andet tøj. Især hvis man bare skal have den over sig som enhver anden jakke, når man skal et sted hen.

Hvis du er en af dem, der gerne vil have en lidt smart regnjakke, er der mange muligheder for det. Først og fremmest er der kommet en del regnjakker, som der har samme snit som en trenchcoat. Altså en lidt lang jakke ned til midt på låret og så med et bælte i taljen, som man kan spænde ind, som giver lidt talje og form på jakken.

Der er også mange regnjakker, som har en flot farve eller et pænt mønster på. Det kan være en prikket regnjakke eller en med striber på. Husk bare at der skal være en hat på jakken, så du undgår at få vådt hår.

Dame regnjakker ved eventyrsport

Share

One thought on “Find den rigtige dame regnjakke til dette efterår

  1. Pingback: Regnslag – En nem, let og lækker løsning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy