Gode, praktiske sandaler – også selvom sommeren reelt er forbi

Sandaler kan skam bruges til det hele (foto eventyrsport.dk)

Sandaler kan skam bruges til det hele (foto eventyrsport.dk)

Sommeren lakker mod enden, og efteråret tager langsomt, men beslutsomt, over. Derfor er det nok de færreste, der tænker på sandaler i disse dage, hvor vi har oplevet både regn, blæst og faldende temperaturer. Men, før du helt afskriver tanken om sandaler, så stop lige op. For er du måske i virkeligheden en af de danskere, der ynder at rejse sydpå over vinteren? Eller kan du bare godt lide at spare penge, så er det måske netop nu, du skal på sandaljagt. Lige nu er der nemlig stadig flere onlineshops og butikker, der gerne vil af med deres sidste sandaler.

Der er med andre ord mulighed for at gøre sig et rigtig kup. Og tilmed et kup, du vil takke dig selv for, at du fik gjort, for det betyder, at du slipper for at skulle på jagt samtidig med alle andre sandalhungrende danskere næste sommer. Du har dem nemlig allerede i skabet.

Praktiske sandaler

Og når du nu starter sandaljagten, så sørg for at få et praktisk par med i kurven. Dem kan du nemlig bruge til andet end ferie. Fx når du går ture i de danske skove eller bare, ja, som sandal i en travl hverdag. Det gode ved den praktiske sandal er jo netop, at du kan lave alt det samme, som du normalt gør i en rigtig sko, uden at få ømme fødder og træls vabler.

I dag er praktiske sandaler tilmed blevet rigtig pæne i designet. Det betyder, at de ikke behøver være forvist til hjørnet, når du ikke lige er ude at vandre. Næ nej, de kan i grunden bruges som pæn sandal til fx havefester, barnedåb og lignende arrangementer. Alt sammen fordi, de i dag er både praktiske og pæne – det ene udelukker ikke længere det andet. Og det er jo skønt for vores fødder, at de både kan være praktisk og pænt klædt på.

Se et udvalg af sandaler her

Share

One thought on “Gode, praktiske sandaler – også selvom sommeren reelt er forbi

  1. Pingback: Ecco sandaler: Skal du nyde vinteren i varmen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy