Hold varmen med en dame vinterjakke hele vinteren

Der er ingen grund til at fryse! (foto eventyrsport.dk)

Der er ingen grund til at fryse! (foto eventyrsport.dk)

Vil du gerne holde varmen denne vinter? Er du træt af at gå rundt kuldeskærende og halvforkølet? Der findes et utal af måder at holde varmen på, og især indenfor vinterjakker til damer er der en masse muligheder.

Vinterjakker skal være rare at gå i. Følelsen af en god vinterjakke giver en lyst til at gå ud af døren og ikke omvendt. En god og praktisk vinterjakke til damer er ikke bare varmende og beskyttende men også flot og elegant.

Lækre dunjakker

Der findes vinterjakker i dun. Dunjakker er perfekte, når det temperaturen er under frysepunktet. For der er ikke noget som dun, der varmer og behager. Dun har dog den ulempe at de under vådt vejr kan klappe sammen, og så er dunjakken ikke god for noget. For dunene er svære at få tørre og varme igen, når først de er blevet våde. Derfor kan en dunjakke anbefales til koldt men også tørt vejr, og ikke til vådt vejr.

Lange parkaer

Der findes også varme og rare parkaer. Parkaen er en jakke der går fra knæene og op til issen. Parkaen har derudover også en smart og praktisk hætte. Parkajakken er blevet brugt af intuitkulturen og indenfor de sidste 50 år nået til Europa. Med god grund. For parkajakken er en jakke, der holder på varme og beskytter mod både blæst og regn. Parkajakken har flere lag for, der sørger for kuldebeskyttelsen og derudover er den også ofte vandtæt. Parkajakken er en god all-around beskytelse, hvis du søger en stabil helkropsbeskyttelse.

Simple skaljakker

Hvis man søger en mere simpel vinterjakke kan skaljakken klart anbefales. Med en skaljakke udover en varm sweater har du den varmebskyttelse du har brug for. Det gode ved skaljakken er dens fleksibilitet og simplicitet. Skaljakken yder god beskyttelse mod vand og vind, mens kuldebeskyttelsen kan udgøres af den iførte sweater.

Find en god dame vinterjakke hos eventyrsport

Share

One thought on “Hold varmen med en dame vinterjakke hele vinteren

  1. Pingback: Vinterjakke passer på dig i kolde vintertider

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy