Overtøj børn – gå til kamp mod snotnæserne

Børnene skal kunne nyde at være udenfor, så giv dem endelig noget godt overtøj (foto eventyrsport.dk)

Børnene skal kunne nyde at være udenfor, så giv dem endelig noget godt overtøj (foto eventyrsport.dk)

Årstiden er skiftet, og efteråret er over os med sin kolde blæst, rusk og regn. Men der er også mange smukke ting ved efteråret, og hvis børnene er ordentligt klædt på, når de er ude, kan de nyde det smukke efterår i ro og mag. Børn er i sig selv ret ligeglade med vejret, og de nyder altid at lege udenfor, så derfor er det også dit ansvar, at børnene er klædt godt nok på.

Børn er rigtig aktive, og sådan skal det også være. Deres overtøj skal derfor være bevægeligt, så børnene kan løbe, hoppe og tumle så tosset, de vil. Men aktivitet betyder også sved og masser af varme, og det gode sæt overtøj er derfor også det, der er åndbart. God åndbarhed i overtøj betyder, at fugten fra huden kan blive transporteret ud, så børnene holdes tørre. At overtøjet så oven i det er både vand- og vindtæt, gør det bare til et helt optimalt sæt overtøj til børn.

Husk reflekserne til børnenes overtøj, så de kan ses i mørket

Efterår er også lig med mørke, særligt det mørke, der ligger over landet under afviklingen af morgentrafikken, og så mørket, der allerede har fået overtaget, når man kommer hjem fra skole og arbejde om eftermiddagen. Derfor er det også vigtigt at sørge for, at overtøjet bærer alle de reflekser, der skal til, for at man kan blive set i trafikken.

Udseendet af tøjet er selvfølgelig det mest spændende for børnene, der kan vælge farve og stil, som det passer dem. Så kan de se drønsmarte ud, samtidig med at de er sikre i trafikken. Og så er der ellers ikke andet at gøre, end at gå efteråret i møde med lækkert og nyt overtøj.

Overtøj børn – se her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy