Regnslag – En nem, let og lækker løsning

Vupti! Med et regnslag er du hurtigt i tørvejr (foto eventyrsport.dk)

Vupti! Med et regnslag er du hurtigt i tørvejr (foto eventyrsport.dk)

Det regner udenfor. Du skal udenfor på et eller andet tidspunkt, og du vil det egentlig meget gerne. Måske skal du ud og gå tur med hunden. Det kan såmænd også være meget hyggeligt. Du er glad for din hund, og du vil gerne være rigtigt sammen med den, når du har tiden til det. Du kan høre, hvordan regner drypper ned langs taget. Du kan se på dine vinduer, at det blæser en smule. Regnen drypper let mod fladerne. Det bliver vådere og vådere. Det ser ikke ud til at blive bedre lige foreløbigt, og du gider egentlig ikke at lade dig stoppe af lidt regn. Sommerregnen har også noget friskt over sig. Det er jo ikke koldt udenfor, og derfor vælger du at iføre dig et regnslag.

Som et let skjold

I sådanne situationer, hvor det regner, men ikke er koldt eller ubehageligt ellers at være udendørs, er et regnslag en ideel løsning. Det giver en let og praktisk beskyttelse mod regn og våde elementer uden at fratage dig din bevægelsesfrihed. Det kan være rigtig rart nogle gange at iføre sig sit regnslag ovenover en lidt tyk trøje. Når du har været udenfor og er kommet ind igen, kan du bare hænge regnslaget til tørre. Det fede ved regnslaget er, at det er så løst, at det kan bruges af alle i familien. Til havearbejde, gåture, hundeture og sommerferier. I Danmark ved vi aldrig, hvornår der kan blive brug for et fint regnslag, og derfor er det også en fiks ide at have det i huset.

Fås i forskellige farver og materialer

Der findes regnslag, der er gennemsigtige, og regnslag der er farvede. De gennemsigtige regnslag er smarte til børn, og de voksne vil nok synes om de farvede regnslag. Uanset hvilket slags regnslag, du bestemmer dig for, kan du være sikker på at finde dit yndlings blandt det store udvalg.

Få et regnslag hos Eventyrsport

Læs om andet regntøj via disse links:

Find den rigtige dame regnjakke til dette efterår

Klar til regn? Gummistøvler, paraply eller regntøj

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy