Tips til boligjagten – Soveposer lader dig sove godt på sofaen

Soveposer er nyttige både til festivaler, rejser, overlevelsestur eller hvis du skal overnatte på en sofa (foto eventyrsport.dk)

Soveposer er nyttige både til festivaler, rejser, overlevelsestur eller hvis du skal overnatte på en sofa (foto eventyrsport.dk)

Studiestartspresset er over Danmarks største studiebyer. Mange nye studerende leder efter et sted at bo i en overskuelig afstand fra deres studie. Man må hverken være for kritisk eller for kræsen, for der er rift om studieboligerne i storbyerne. Særligt i Aarhus og København, hvor folk nu også er begyndt at flytte til nabobyer for at finde et sted at bo.

De er dog de færreste, der vil bosætte sig i Randers, når de studerer i Aarhus. Og man skal nok finde et sted at bo i Aarhus. Det kan bare godt være, at man må væbne sig med tålmodighed og en sovepose, man kan flytte fra sofa til sofa hos de venner og bekendte, man har i byen.

For ikke at presse grøden for voldsomt og rykke ind hos en person i længere tid, end hvad acceptabelt er, så er et tip at udstyre dig med en sovepose og rykke meget rundt hos de forskellige, du kender, så du ikke bor for længe hos den samme. Mange vil gerne hjælpe, hvis de ikke føler, at du tager hele armen, når de rækker en hånd ud for at hjælpe dig.

 

Soveposen til alle begivenheder

Soveposen er din ven i mange forskellige situationer. Det er ikke blot din ven i nøden, når du rykker fra sofa til sofa, indtil du selv får et permanent sted at bo. Det er også din ven, hvis du skal på festival, rejse langt, på overlevelsestur, telttur eller lignende.

Derfor bør alle mennesker eje en sovepose. Når du skal vælge, hvilken en, der passer til dig, så er det væsentlige, hvad du har tænkt dig, din sovepose skal hjælpe dig med. Skal du kunne holde varmen i – 20 grader, så kræver det en anden sovepose, end den, der holder dig varm på en sofa.

 

Se et udvalg af soveposer her

Share

One thought on “Tips til boligjagten – Soveposer lader dig sove godt på sofaen

  1. Pingback: Telt – til camping, hygge i haven eller vandring i bjergene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy