North Face rygsæk er smart og praktisk på samme tid

Du kan trygt købe en North face rygsæk (foto eventyrsport.dk)

Du kan trygt købe en North face rygsæk (foto eventyrsport.dk)

Med en rygsæk fra North Face er du rigtig godt klædt på. Rygsække fra North Face er nemlig gennemtænkt designet. Der vil sige, at praktiske ruminddelinger og andre tiltag er iklædt et fint design, der gør dig til en tjekket type på bjerget, i skolen, i lufthavnen, eller hvor du befinder dig.

Uanset om tasken fra dit synspunkt primært skal være smart eller praktisk, så behøver du ikke være bekymret, når det kommer til en North Face rygsæk. Her er der ikke gået på kompromis.

The North Face laver både rygsække til skolebrug, vandringsture, storbyferier og backpackerrejser. Med the North Face er det altså svært at gå galt i byen. The North Face laver nemlig tasker til enhver rejse, om så det bare er i skole eller om på den anden side af jorden.

Backpackerrygsæk fra North Face

Er du netop blevet færdig med gymnasiet? Eller står du bare i en anden situation, hvor du snart vender næsen ud mod verden? Så er det en eminent ide at have en backpackerrygsæk på ryggen fra North Face. Hos North Face har man flere årtiers erfaring, når det kommer til at udvikle taske til rejsebrug.

En backpackerrygsæk skal veje så lidt som muligt i sig selv. Derudover skal den være behagelig at have på skuldrene, og man skal have mulighed for at rykke noget af vægten fra skuldrene ned på hoften. Derfor har North Face rygsække et bæltespænde, man kan spænde om hoften. Denne gør det mere behageligt at bære rundt på fuld oppakning.

Alt efter hvilken rejse du skal på, har du brug for nogle særlige ting. Nogle gange skal der være mere plads end andre. Derfor lavet North Face rygsække i forskellige størrelser. Nogle er til weekendture, skoleliv og hverdagen. Andre er til lange verdensrejser.

Find din North Face rygsæk her: http://www.eventyrsport.dk/maerker/the-north-face/the-north-face-rygsaekke.html

læs mere om rygsække her:

Rygsække er ikke kun for børn men også voksne

Rygsæk fra Haglöfs – så er du godt klædt på

Share

One thought on “North Face rygsæk er smart og praktisk på samme tid

  1. Pingback: North Face skaber udstyr til de livsbekræftende eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy