Rejs til udlandet med intet andet bagage end din rygsæk

Backpacking er ikke det samme uden rygsæk (foto eventyrsport.dk)

Backpacking er ikke det samme uden rygsæk (foto eventyrsport.dk)

Hader du også indtjekningen af din kuffert? Og særligt køen til indtjekningen, når du skal ud at rejse? Og hvad med ventetiden, når I er ankommet og bare gerne vil frem til hotellet?

Så bør du prøve at rejse med håndbagage, og her kan du med fordel vælge en rygsæk. Husk at tjekke dit flyselskabs krav til håndbagage inden afrejse, så I ikke går fejl af hinanden.

Ved kun at rejse med håndbagage sparer du og din familie en masse ventetid, så I kan komme i gang med det, I virkelig gerne vil – holde ferie, sole, dase, opleve og møde nye mennesker. Håndbagagen må I nemlig tage med ind i flyet, hvor I sidder, så derfor kan I komme hurtigt af sted og videre, lige så snart I lander i lufthavnen. Super smart og tidsbesparende.

Din rygsæk kan rumme mere, end du tror

Sidder du og tænker, at det er helt håbløst at pakke alle jeres fornødenheder i rygsække? Så fortvivl ej. De fleste rygsække kan nemlig rumme rigtig meget, hvis de bliver pakket rigtigt. Det er ligeledes en god ide at tage rygsække med flere rum med, så det er til at overskue, hvor de forskellige ting gemmer sig – for jo, pakningen bliver lidt tæt og sammenpresset, men det er det værd.

Før du kan pakke i rygsæk, er du nødt til at overbevise dig selv om, hvor lidt tøj I rent faktisk tager i brug i løbet af en ferie. I har jo alligevel badetøj på hele tiden? Og hvad med ungerne – behøver de virkelig et par rene kjoler hver dag i en uge? Eller kan de nøjes med to, måske tre, par hver? Er det realistisk, at du kommer i de høje hæle – eller kan du nøjes med dine pæne sandaler? Og din mands shorts – bruger han alligevel ikke bare sine badeshorts?

Alt sammen spørgsmål, der sikrer, at du kun pakker det mest nødvendige.

Find familiens nye rygsæk her

Share

2 thoughts on “Rejs til udlandet med intet andet bagage end din rygsæk

  1. Pingback: Få en bedre tur med en god rejsetaske

  2. Pingback: Skoletasker til skolebørn i små og store klasser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy