Sommerkjoler går både til stiletter og gummisko

Sommerkjoler passer til alt (foto gundtoft.dk)

Sommerkjoler passer til alt (foto gundtoft.dk)

Nu trækker de varme vinde ind over landets kyster, solen står højere på himmelen, fuglene kvidrer og dagene bliver længere og lyseblå. Det betyder også, at vi smider tøjet og bliver længere ude. Derfor skal garderoben skiftes ud og sommerkjolerne findes frem.

Sommerkjolerne er helt ideelle, fordi de løse gevandter er dejligt luftige i det fugtige, varme vejr, der ofte giver anledning til svedeture. Desuden føler du dig dejligt fri, når du sætter dig på cyklen, går mod bussen, tager på tur i parken eller shopper på strøget. En luftig shoppekjole er nemlig dejligt bevægeligt.

Sommerkjoler er af samme grund helt ideelle. De går både an, hvis du skal have noget let på til stranden, men også både på arbejde til fin fest. Og med sommeren kommer altid en lang række arrangementer og fester, liv og glade dage. Med et par stiletter er du klar til byen, og med et par moderne sneakers til arbejde og hygge.

Find moderne sommerkjoler

Den sorte kjole er altid moderne, men om sommeren må du også godt klæde dig lyst og farverigt. Årets farver er orange og gule nuancer. Hvor snittene før i tiden var skæve og kjolerne korte, så bliver kjolerne i disse år længere og smallere. Desuden er de fleste kjoler enten med lange ærme eller helt uden ærmer.

Mønstre er ganske moderne, men vil du kunne beholde dit tøj i længere tid, eller skal kjolen både gå til fest og hygge, så kan det være en god ide, hvis du køber en enkel kjole.

Se sommerkjoler her: http://www.gundtoft.dk/varekatalog?category=kjoler&section=dametoj

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© 2013 Franquin - Ansvarsfraskrivelse - Privacy Policy